Pentti Antero Seppänen, ota yhteyttä sähköpostilla. Osoitetietosi puuttuvat!


Kirjan osto-ohjeet

Kirjaa on vielä muutamia kappaleita jäljellä. Emme aio näillä näkymin ottaa uutta painosta, joten jos haluat kirjan itsellesi, niin kohta on kiire! 

Kirjan hinta on 35 euroa. Voit ostaa kirjan maksamalla kirjan hinnan Lapintien kyläseura ry:n tilille FI18 5442 0920 0908 54. Kirjoita viestikenttään "Lapinkylän kyläkirja". Jos haluat kirjan postitse, kirjoita viestikenttään myös osoitteesi, puhelinnumerosi ja lisää postikuluja 5,20e. Puhelinnumero on postitusta varten, jotta saat saapuneesta paketista ilmoituksen tekstiviestillä. Ilman puhelinnumeroa postikulut ovat 9,90e. 

Kuvalevy

Myymme kirjan ohessa kuvalevyä, jossa on 280 kuvaa kylältä ja kyläläisistä kuvateksteineen yli sadan vuoden ajalta. Levyn hinta on 12 euroa. 

Teemme aluksi rajallisen määrän levyjä, joten jos haluat ostaa kuvalevyn itsellesi, varaa se lähettämällä sähköpostia m.leena.helenius@gmail.com. Levyjä myydään myös julkaisutilaisuudessa ja sen jälkeen kysynnän mukaan.

Kyläkirja valmistui!

Kyläkirjamme on  valmis! 400 sivua kylän historiaa, mukana yli 100 kuvaa kylältä ja kyläläisistä. Lue ajankohtaista-osiosta lisää!

Tutustu yllä olevasta linkistä kyläkirjamme sisältöön!